Specificatii

  • 250KG

Descriere

Cod produs: ARIA200

Aria200 este un sistem de automatizare pentru porți batante, care utilizează tehnologia de operare cu motor electric. Acesta este proiectat pentru a fi utilizat în cazul porților batante cu o greutate de până la 250 kg si 2.2 m pe canat.

Mhouse Aria200 este echipat cu un motor puternic cu alimentare la 230 V, care poate fi controlat printr-un panou de comandă sau prin intermediul unui sistem de telecomandă. Acesta dispune de multiple caracteristici de siguranță, cum ar fi senzorii de obstacole care detectează obiectele care se află în calea porții și opresc automat mișcarea acesteia.


Instalarea și configurarea acestui sistem de automatizare este simplă și poate fi adaptat la diferitele nevoi ale utilizatorilor. Mhouse Aria200 este ideal pentru persoanele care doresc să își automatizeze porțile de garaj și să beneficieze de un nivel mai ridicat de confort și siguranță în utilizarea acestora.


KIT-UL CONTINE:

  • 2 Motoare echipate cu opritor la inchidere si deschidere
  • 1 Unitate de comanda  CLB202
  • 2 Telecomenzi Nice ECCO5WO
  • 1 Pereche de fotocelule PH200
  • 1 Lampa de semnalizare cu led si antena FL200
  • 3 Chei de deblocare pe manual
  • 1 Set pentru prinderea motorului fara sudura
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.