Specificatii

  • 400KG
  • 5.5m

Descriere

Cod produs: FILO400

Filo400 este un sistem de automatizare pentru porarta culisanta care se bazează pe tehnologia de operare cu motor electric. Acesta este conceput pentru a fi instalat pe porți culisante cu o greutate de până la 400 kg si 5.5 m,


Mhouse Filo400 este echipat cu un motor puternic, și poate fi controlat prin intermediul unui panou de comandă sau prin intermediul unui sistem de telecomandă. Acesta are caracteristici de siguranță avansate, cum ar fi senzorii de obstacole, care detectează orice obiecte care ar putea sta în calea porții și opresc automat mișcarea acesteia pentru a preveni accidentele.
Acest sistem de automatizare este ușor de instalat și poate fi configurat pentru a se potrivi cu diferitele nevoi ale utilizatorilor. De asemenea, Mhouse Filo400 are un design compact și modern, cu un nivel redus de zgomot în timpul funcționării.
Mhouse Filo400 este ideal pentru persoanele care doresc să își automatizeze porțile, oferindu-le astfel  confort și siguranță în utilizarea acestora.
KIT-UL CONTINE:


  • 1 Motoreductor FILO400
  • 2 Telecomenzi ECO5
  • 1 Pereche de fotocelule PH200
  • 1 Lampa de semnalizare FL200
  • 1 Placa din metal pentru prinderea motorului
  • 4 metri cremaliera nylon cu insertie metalica CR502


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.