Specificatii

 • 500KG

Descriere

COD PRODUS: BFT-ARES 500 VELOCE

Greutate maxima de 500Kg


Automatizare BFT Ares 500 Veloce este un sistem avansat de automatizare pentru porți culisante, produs de BFT, unul dintre liderii mondiali în soluții de automatizare pentru uși și porți. Această automatizare face parte din seria Ares și este proiectată pentru a asigura o mișcare rapidă și eficientă a porților glisante, oferind în același timp o experiență de utilizare sigură și comodă.

Iată câteva caracteristici și funcționalități cheie ale automatizării BFT Ares 500 Veloce:

 1. Potrivit pentru porți glisante: Deoarece este destinată porților glisante, automatizarea BFT Ares 500 Veloce este ideală pentru spații cu acces restrâns, unde nu este posibilă instalarea unei porți batante.

 2. Mișcare rapidă: Numele "Veloce" indică faptul că această automatizare are o mișcare rapidă, asigurând deschiderea și închiderea porților cu viteză și eficiență.

 3. Control avansat: BFT Ares 500 Veloce vine cu o unitate de control avansată, care permite utilizatorilor să personalizeze setările și să configureze parametrii sistemului în funcție de nevoile specifice ale porții.

 4. Telecomenzi și accesori: Sistemul este livrat cu telecomenzi, care permit utilizatorilor să controleze deschiderea și închiderea porților glisante de la distanță. De asemenea, automatizarea poate fi completată cu o gamă largă de accesorii opționale pentru a îmbunătăți funcționalitatea și securitatea sistemului.

 5. Senzori de siguranță: BFT Ares 500 Veloce poate fi echipat cu senzori de siguranță pentru a detecta obstacole în calea porților și a opri automat mișcarea pentru a preveni accidentele.

 6. Durabilitate și rezistență: Produsă din materiale de înaltă calitate, automatizarea BFT Ares 500 Veloce este proiectată să fie durabilă și rezistentă în condiții de utilizare intensivă.

 7. Eficiență energetică: Automatizarea utilizează o alimentare la 24V sau 230V, ceea ce contribuie la eficiența energetică și la reducerea costurilor de funcționare pe termen lung.

Este important să consultați manualul de utilizare specific al automatizării BFT Ares 500 Veloce pentru a obține informații detaliate despre instalare, setări, întreținere și siguranță.

Înainte de a instala sau utiliza automatizarea BFT Ares 500 Veloce, este recomandat să contactați un instalator autorizat sau un specialist în automatizări pentru a asigura o instalare corectă și sigură.KIT-UL CONTINE:


 • 1 Motoreductor ARES 500 VELOCE  
 • 2 Telecomenzi BFT Mitto2
 • 1 Pereche de fotocelule 
 • 1 Lampa de semnalizare 
 • 4 metri cremaliera metalica CFT8Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.