Specificatii

 • 600KG

Descriere

COD PRODUS: BFT-DEIMOS BT600

Greutate maxima de 600Kg


Automatizarea BFT Deimos A600 este un sistem avansat de automatizare pentru porți batante, produs de BFT, o companie recunoscută pentru soluțiile sale de automatizare pentru uși și porți. Această automatizare face parte din seria Deimos și oferă caracteristici îmbunătățite și performanță sporită pentru a asigura o funcționare eficientă și sigură a porților culisante..

Iată câteva caracteristici și funcționalități cheie ale automatizării BFT Deimos A600:

 1. Potrivit pentru porți mari: Deimos A600 este proiectat pentru a funcționa cu porți culisante mari, având capacitatea de a manevra porți cu greutate mai mare.

 2. Motor puternic: Automatizarea este echipată cu un motor puternic și fiabil, capabil să asigure funcționarea fluentă și precisă a porților culisante.

 3. Control avansat: BFT Deimos A600 vine cu o unitate de control avansată, care permite utilizatorilor să personalizeze setările și să configureze parametrii sistemului în funcție de nevoile specifice ale porții.

 4. Telecomenzi și accesori: Sistemul este livrat cu telecomenzi, care permit utilizatorilor să deschidă și să închidă poarta batantă de la distanță, asigurând astfel confort și ușurință în utilizare. De asemenea, automatizarea poate fi completată cu o gamă largă de accesorii opționale pentru a îmbunătăți funcționalitatea și securitatea sistemului.

 5. Senzori de siguranță: BFT Deimos A600 poate fi echipat cu senzori de siguranță pentru a detecta obiecte sau persoane în apropierea porții și a opri automat mișcarea în caz de obstacole.

 6. Durabilitate și rezistență: Produsă din materiale de calitate superioară, automatizarea BFT Deimos A600 este proiectată să fie durabilă și rezistentă în condiții de utilizare intensivă.

 7. Eficiență energetică: Automatizarea utilizează o alimentare la 24V sau 230V, ceea ce contribuie la eficiența energetică și la reducerea costurilor de funcționare pe termen lung.

Este important să consultați manualul de utilizare specific al automatizării BFT Deimos A600 pentru a obține informații detaliate despre instalare, setări, întreținere și siguranță.

Înainte de a instala sau utiliza automatizarea BFT Deimos A600, este recomandat să contactați un instalator autorizat sau un specialist în automatizări pentru a asigura o instalare corectă și sigură.KIT-UL CONTINE:


 • 1 Motoreductor Deimos A600
 • 2 Telecomenzi BFT Mitto2
 • 1 Pereche de fotocelule BFT Compacta A20
 • 1 Lampa de semnalizare BFT Radius 24V
 • 4 metri cremaliera metalica CFT8Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.