Specificatii

 • 400KG
 • 2.5m

Descriere

COD PRODUS: BFT-PHOBOS AC 25 KIT

Dimensiunea maxima pe canat de 2.5m si greutatea de pana la 400Kg


BFT Phobos AC A25 este un motor de automatizare pentru porți batante, conceput pentru a facilita deschiderea și închiderea automată a porților cu două aripi, indiferent dacă acestea se deschid spre exterior sau spre interior. Acest sistem de automatizare oferă o soluție convenabilă și sigură pentru accesul vehiculelor sau pietonilor în proprietatea dvs.

Caracteristici cheie ale automatizării BFT Phobos AC A25:

 1. Utilizare rezidențială și comercială: Motorul Phobos AC A25 este proiectat pentru a fi utilizat atât în medii rezidențiale, cum ar fi case și vile, cât și în mediile comerciale, precum birouri, clădiri publice sau complexe industriale.

 2. Capacitate de sarcină grea: Acest motor poate gestiona porți mai mari și mai grele, datorită capacității sale de a suporta sarcini grele. Acest lucru face ca sistemul să fie potrivit și pentru porți de dimensiuni mai mari sau pentru utilizarea în zone cu trafic intens.

 3. Silențios și eficient energetic: Motorul BFT Phobos AC A25 funcționează cu un nivel scăzut de zgomot, oferind o experiență de utilizare mai plăcută. De asemenea, este proiectat să fie eficient din punct de vedere energetic, ceea ce înseamnă că consumă o cantitate redusă de energie în timpul funcționării.

 4. Siguranță îmbunătățită: Automatizarea BFT Phobos AC A25 este echipată cu multiple funcții de siguranță, cum ar fi fotocelule de siguranță și senzori de obstacole, care opresc mișcarea porții atunci când detectează obiecte sau persoane în calea sa.

 5. Compatibilitate cu accesorii BFT: Motorul este compatibil cu o gamă largă de accesorii BFT, precum telecomenzi, tablouri de comandă avansate, interfoane, cititoare de carduri și alte dispozitive de control acces.

 6. Instalare ușoară și design compact: BFT Phobos AC A25 este conceput pentru o instalare ușoară și rapidă, iar designul compact al motorului permite integrarea eficientă în structura porții batante.

Asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului și că instalația, configurarea și întreținerea automatizării BFT Phobos AC A25 sunt realizate de către profesioniști pentru a vă asigura că sistemul funcționează corect, în siguranță și cu durabilitate pe termen lung.KIT-UL CONTINE:


 • 2 Motoreductor Phobos AC A25
 • 1 Unitate de comanda ALENA ACL2
 • 2 Telecomenzi BFT Mitto
 • 1 Pereche de fotocelule 
 • 1 Lampa de semnalizare
 • Accesorii de montaj si manual.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.