Specificatii

 • 400KG
 • 2.5m

Descriere

COD PRODUS: BFT-PHOBOS A25 KIT

Dimensiuni de pana la 2.5m pe canat si cu o greutate maxima de 400Kg.


Automatizare BFT Phobos BT A25 este un sistem de automatizare pentru porți batante, produs de BFT, un important furnizor de soluții pentru automatizarea ușilor și porților. Această automatizare face parte din seria Phobos și se remarcă prin caracteristicile sale tehnologice avansate și performanța fiabilă.

Iată câteva caracteristici și funcționalități cheie ale automatizării BFT Phobos BT A25:

 1. Potrivit pentru porți batante: Deimos A400 este proiectat pentru a funcționa cu porți batante de dimensiuni mici și medii, în special în aplicații rezidențiale și comerciale.

 2. Motor puternic: Automatizarea este echipată cu un motor puternic și fiabil, capabil să manevreze porți batante cu greutate de până la un anumit prag specificat de producător.

 3. Control avansat Bluetooth: Phobos BT A25 dispune de tehnologie Bluetooth integrată, permițând utilizatorilor să controleze și să programeze sistemul prin intermediul unei aplicații mobile dedicate.

 4. Telecomenzi și accesori: Sistemul este livrat cu telecomenzi pentru a permite utilizatorilor să controleze porțile de la distanță. De asemenea, automatizarea poate fi completată cu o gamă largă de accesorii opționale pentru a îmbunătăți funcționalitatea și securitatea sistemului.

 5. Senzori de siguranță: Phobos BT A25 poate fi echipat cu senzori de siguranță pentru a detecta obiecte sau persoane în apropierea porții și a opri automat mișcarea în caz de obstacole.

 6. Durabilitate și rezistență: Produsă din materiale de calitate superioară, automatizarea BFT Phobos BT A25 este proiectată să fie durabilă și rezistentă în condiții de utilizare intensivă.

 7. Eficiență energetică: Datorită alimentării la 24V, automatizarea contribuie la eficiența energetică și la economisirea costurilor de exploatare pe termen lung.

Este important să consultați manualul de utilizare specific al automatizării BFT Phobos BT A25 pentru a obține informații detaliate despre instalare, setări, întreținere și siguranță.

Înainte de a instala sau utiliza automatizarea BFT Phobos BT A25, este recomandat să contactați un instalator autorizat sau un specialist în automatizări pentru a asigura o instalare corectă și sigură.KIT-UL CONTINE:


 • 2 Motoreductor Phobos BT A25
 • 1 Unitate de comanda Zara BT L
 • 2 Telecomenzi BFT Mitto2
 • 1 Pereche de fotocelule BFT Compacta A20
 • 1 Lampa de semnalizare BFT Radius 24V
 • Accesorii de montaj si manual.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.