Specificatii

 • 500KG
 • 4m

Descriere

COD PRODUS: BFT-PHOBOS A40 KIT

Dimensiuni pana la 4m pe canat si greutate maxima de 500KgBFT Phobos BT A40 Kit este un sistem de automatizare pentru ușile de acces, cum ar fi porțile de garaj sau porțile de acces pentru vehicule, dezvoltat de către BFT, o companie cunoscută pentru produsele sale de automatizare și control acces.

Kit-ul BFT Phobos BT A40 conține mai multe componente esențiale pentru a automatiza o poartă sau o ușă de garaj:

 1. Motorul Phobos BT A40: Este motorul principal care asigură deschiderea și închiderea ușii. Acesta este un motor puternic, proiectat pentru a face față sarcinilor grele și utilizării frecvente. Este echipat cu tehnologie de ultimă generație pentru a asigura funcționarea fiabilă și sigură.

 2. Unitate de control: Această unitate preia semnalele de la dispozitivele de control, precum telecomanda sau alte senzori, și comandă motorul pentru a efectua operațiunile dorite, cum ar fi deschiderea, închiderea sau oprirea ușii.

 3. Telecomenzi: Kit-ul vine de obicei cu o sau mai multe telecomenzi fără fir pentru a permite utilizatorilor să controleze ușa automatizată de la distanță. Acestea sunt echipate cu tehnologie Bluetooth sau radiofrecvență pentru comunicarea cu unitatea de control.

 4. Accesorii de montaj: Kit-ul poate conține accesorii precum suporturi de montaj, elemente de prindere și alte componente necesare pentru instalarea și funcționarea corectă a sistemului.

 5. Fotocelule de siguranță: Pentru a asigura siguranța utilizatorilor și a evita accidentele, kit-ul poate include fotocelule de siguranță. Acestea detectează obiectele sau persoanele din calea ușii și opresc mișcarea ușii pentru a preveni coliziunile.

 6. Baterie de rezervă: O caracteristică importantă a sistemului poate fi o baterie de rezervă, care permite funcționarea ușii automatizate chiar și în cazul întreruperii alimentării cu curent electric.

Automatizarea BFT Phobos BT A40 Kit oferă o soluție modernă și convenabilă pentru a controla accesul în proprietatea dvs. și pentru a spori securitatea. Asigurați-vă că instalația și configurarea sunt realizate de către profesioniști pentru a obține performanțe optime și pentru a evita potențialele probleme.


KIT-UL CONTINE:


 • 2 Motoreductor Phobos BT A40
 • 1 Unitate de comanda Zara BT L
 • 2 Telecomenzi BFT Mitto2
 • 1 Pereche de fotocelule 
 • 1 Lampa de semnalizare BFT Radius 24V
 • Accesorii de montaj si manual.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.