Descriere

Cod Produs: 001TOP434EE


Descriere: solutie pentru deschiderea de la distanta prin unde radio.

Radiocomanda Came TOP-434EE reprezinta solutia ideala pentru deschiderea de la distanta a automatizarilor Came. Aceasta functioneaza pe frecventa 432MHZ si are functie de auto-invatare, iar in modul TOP sunt posibile 4096 de combinatii de coduri si poate fi programata la mai multe  automatizari distincte, marca Came, datorita celor 4 canale disponibile.

In modul TAM, aceasta radiocomanda poate face 16.777.216 de combinatii de coduri.

Acest radio-transmitator ofera garantia faptului ca, nu poate fi clonat, datorita transmisiei cu cod saritor. Procedura de programare poate fi la receptorul radio sau de la o alta telecomanda deja programata.


Compatibilitate:

Radiocomanda TOP-432EE este compatibila cu receptorarele radio de exterior sau care se integreaza pe placa electronica, cu frecventa de 432MHZ.


Canale: 4 canale.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.