Descriere

Cod produs: BFT-MITTO4
Frecventa: 433.92 MHz
Codificare: rolling code
Nr. canale: 4
Dimeniune (mm): 60x40x15
Greutate (g): 22


Telecomanda BFT Mitto 4 este un dispozitiv de control fără fir dezvoltat de către BFT, utilizat pentru a comanda sistemele de automatizare și acces produse de această companie. Fiind o variantă avansată a telecomenzii Mitto, acest model are patru butoane programabile, care permit utilizatorului să controleze diverse echipamente automate, cum ar fi porți, bariere, sisteme de iluminat sau alte dispozitive BFT compatibile.

Iată câteva caracteristici și detalii despre telecomanda BFT Mitto 4:


  1. Design compact și ergonomic: Telecomanda Mitto 4 are un design compact și ergonomic, ușor de ținut în mână și de utilizat.

  2. Patru butoane de comandă: Cele patru butoane ale telecomenzii pot fi programate pentru a executa acțiuni diferite, în funcție de sistemul automatizat pe care îl controlează. Aceasta permite utilizatorului să acceseze mai multe funcții sau să comande mai multe dispozitive cu o singură telecomandă.

  3. Compatibilitate: Telecomanda BFT Mitto 4 este proiectată pentru a fi compatibilă cu o gamă largă de automatizări și sisteme de control acces produse de BFT. Ea poate fi utilizată cu diferite modele de motoare și unități de control ale acestui producător.

  4. Securitate: Pentru a asigura o funcționare sigură, telecomanda utilizează tehnologie de criptare, ceea ce ajută la protejarea semnalului transmis și la prevenirea accesului neautorizat sau a clonării telecomenzii.

  5. Programare și configurare: Procedura de programare și configurare a telecomenzii Mitto 4 este specifică sistemului de automatizare utilizat. Utilizatorul trebuie să urmeze instrucțiunile furnizate de producător sau de către profesioniștii care instalează și configurează sistemul.

  6. Utilizare versatilă: Datorită posibilității de programare a celor patru butoane, telecomanda Mitto 4 poate fi utilizată pentru a controla diverse echipamente automate, adaptându-se nevoilor și preferințelor utilizatorului.


Asigurați-vă că păstrați telecomanda BFT Mitto 4 într-un loc sigur și să o utilizați doar în scopuri autorizate.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.