Descriere

Cod produs: BFT-MITTO2
Frecventa: 433.92 MHz
Codificare: rolling code
Nr. canale: 2
Dimeniune (mm): 60x40x15
Greutate (g): 22


Telecomanda BFT Mitto 2 este un dispozitiv de control fără fir utilizat pentru a comanda sistemele de automatizare și acces BFT. Această telecomandă este concepută pentru a furniza o modalitate convenabilă și simplă de a controla diverse echipamente automate, cum ar fi porțile, barierele, sistemele de iluminat sau alte dispozitive BFT compatibile.

Iată câteva caracteristici și detalii despre telecomanda BFT Mitto 2:

  1. Design compact: Telecomanda BFT Mitto 2 are un design ergonomic și compact, ușor de ținut în mână și de transportat în buzunar sau în geantă.

  2. Butoane de comandă: De obicei, telecomanda Mitto 2 are două butoane (poate exista și variante cu un singur buton sau cu mai multe butoane). Aceste butoane pot fi programate pentru a efectua diverse acțiuni, cum ar fi deschiderea sau închiderea unei porți, pornirea sau oprirea unei bariere, activarea/dezactivarea sistemului de alarmă sau a iluminatului, etc.

  3. Compatibilitate: Telecomanda BFT Mitto 2 este proiectată pentru a fi compatibilă cu o gamă largă de automatizări și sisteme de control acces produse de BFT. Aceasta poate fi utilizată cu diferite modele de motoare și unități de control ale acestui producător.

  4. Securitate: Pentru a asigura o funcționare sigură, telecomanda utilizează tehnologie de criptare pentru a proteja semnalul transmis și pentru a preveni accesul neautorizat.

  5. Programare simplă: Telecomanda Mitto 2 poate fi programată pentru a funcționa cu sistemul dvs. de automatizare BFT. Procedura de programare diferă în funcție de modelul și configurația sistemului, dar, în general, aceasta implică parcurgerea unui set de pași specifici, în conformitate cu instrucțiunile furnizate de producător.

Este important să păstrați telecomanda BFT Mitto 2 în siguranță și să o utilizați doar pentru scopurile autorizate. D

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se va face din showroom-ul nostru aflat in Str Orzari, Nr. 19, Sector 2 Bucuresti prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER sau NEMO EXPRES in 24-48 ore de la primirea comenzii. Exceptie facand piesele de schimb sau anumite produse care trebuiesc aduse pe comanda din depozitul nostru central, durata de livrare fiind de 72 de ore.

Taxa pentru transport va fi suportata de catre client, pretul transportului va fi calculat in functie de greutate, respectiv lungimea produselor comandate si distanta kilometrilor suplimentari fata de sediul firmei de curierat.

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu plata si/sau livrarea produselor noastre, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0733 39 39 39 sau la adresa de email: contact@nice-com.ro.